ARVOSTELU: Chris McCormack (McCah) "Olen täällä voittamaan"

Chris McCormack (tai paremmin tunnettu nimellä Macca) - seisoo modernin triathlonin "jumalien" panteonin huipulla. Tämä on ainutlaatuinen urheilija, joka kertoo tässä upeassa kirjassa elämästään - ei vain urheilusta, vaan myös perheestään.

Kuva
Kuva

Tietoja triathlonista

Vähän siitä, mitä Makka on saavuttanut pitkän ammattiuransa aikana, joka ei muuten ole vielä ohi!

Voitti urallaan 76 % triathlonkilpailuista (yli 200 vuodesta 1993). Sijoittui palkintokorokkeelle 88 %:ssa kilpailuista.

Tätä kirjoitettaessa hän on voittanut kaksitoista Ironman-kilpailua (yhden päivän kilpailu, joka sisältää 4 km uinnin, 180 km pyöräilyn ja 42 km maratonin). Hän kulki Ironman-matkan neljä kertaa alle 8 tunnissa, lisäksi kahdella eri radalla. Hän voitti Ironmanin pääturnauksen Havaijilla kahdesti (2007 ja 2010).

Oseanian triathlonin mestari

Neljätoista kansallista mestaruutta, mukaan lukien - Ranska, Sveitsi, Australia ja USA

ESPN:n maailman vahvin mies

Kirjoittaja kertoo kuinka tämä laji sai alkunsa ja mihin se on menossa nykyään ammattilaisen näkökulmasta. On mielenkiintoista nähdä, kuinka elävät ammattiurheilijat, jotka viettävät 3/4 elämästään matkustaen ja treenaten. Minulle henkilökohtaisesti oli erityisen mielenkiintoista saada selville kovimman Ironmanin supertähden asenne dopingiin ja laittomiin huumeisiin - emmehän me tiedä siitä juuri mitään!

Makka pitää Coca-Colaa parhaana urheilujuomana

Ja kirja on yksinkertaisesti täynnä ammattitriathlonin neuvoja - valmistautumisesta, psykologisesta valmistautumisesta, ravinnosta ja paljon muusta.

Elämän hakkeroinnista

Chris on tosielämän hakkeri! Hän kiinnittää kirjassa paljon huomiota aiheeseen "mielipelit" - McKeen henkilökohtainen järjestelmä, jonka ansiosta hän voi voittaa ne, joita hän ei voinut fyysisesti voittaa. Makka on julkisen puhumisen mestari, jota ajavat skandaalit ja demoralisoivat kilpailijat. Kaikkea tätä voidaan soveltaa oikeassa elämässä, usko minua …

Tietoja kivusta

Triathlon, kuten mikä tahansa ammattiurheilu, on kiputesti. Makka puhuu usein kivusta, kuinka sen hyväksyä, miten sen kanssa puhua ja millainen suhde sen kanssa pitäisi olla, varsinkin jos hänen on kestettävä 8 tuntia tai enemmänkin täydellistä Ironman-kilpailua.

Makka muuten väittää, ettei hän ole koskaan saanut vakavia vammoja. Monet aloittelevat juoksijat (näitä on myös tämän blogin lukijoiden joukossa) valittavat kipua ja vammoja. Mcormack uskoo, että tämä johtuu tarpeettomasta ylikoulutuksesta ja itsepetoksesta.

Jos ainakin yksi kirjan aiheista kiinnostaa sinua, lue se. Hän veti yhden hengenvetoon puolestani. Tämän tason tähden ajatuksia ja muistoja ei useinkaan ole mahdollista saada suoraan!